Przekąski
Przekąski
-
Sajgonki z mięsem
3 szt. -
Sajgonki z krabem
3 szt. -
Sajgonki z kurczakiem
3 szt. -
Hacao - pierogi krewetkowe na parze
5 szt. -
Skrzydełka po sajgońsku 3 szt
150 g -
Sałatka mango po tajsku
180 g -
XIUMAI -pierogi krewetkowe
5 szt. -
Krewetki po tajsku
5 szt.
Zupy
Zupy
-
Zupa ostro-kwaśna
400 ml -
Zupa ostro kwaśna z mięsem
400 ml -
Szef kuchni poleca
Zupa rybna
400 ml -
Zupa krewetkowa po tajsku
400 ml -
Zupa Wonton
400 ml -
Zupa Wonton
800 ml -
Rosół z makaronem sojowym i kurczakiem
400 ml -
Zupa z owoców morza
400 ml -
Pho Ga - Rosół po wietnamsku z kurczakiem
400 ml -
Pho Ga - Rosół po wietnamsku z kurczakiem. 800 ml
800 ml -
Szef kuchni poleca
Pho Bo - Rosół po wietnamsku z wołowiną 400 ml
400 ml -
Pho Bo - Rosół po wietnamsku z wołowiną. 800 ml
800 ml
Dania z kurczaka
Dania z kurczaka
-
Kurczak Gongbao
300 g -
Filet z kurczaka panierowany po tajsku
250 g -
Kurczak w sosie curry
300 g -
Kurczak pieczony - chrupiący
250 g -
Filet z kurczaka panierowany w sezamie
250 g -
Filet grillowany na gorącym półmisku
250 g -
Udko z kurczaka z miodem
250 g -
Kurczak po wietnamsku
300 g -
Kurczak w cieście kokosowym
-
Kurczak w sosie słodko kwaśnym
-
Kurczak z brokułami w sosie czosnkowym
Dania z wieprzowiny
Dania z wieprzowiny
-
Golonka bez kości w sosie ostrygowym
300 g -
Karczek na gorącym półmisku
250 g -
Żeberka po wietnamsku
250 g -
Nowość
Polędwiczki wieprzowe smażone po Sajgońsku na gorącym półmisku
300 g
Dania z indyka
Dania z indyka
-
Filet z indyka w sosie słodko kwaśnym
300 g -
Indyk z grzybami na gorącym półmisku
300 g
Dania z kaczki
Dania z kaczki
-
Szef kuchni poleca
Kaczka z orzechami
300 g -
Kaczka pieczona po Tonkińsku
250 g
Dania z cielęciny
Dania z cielęciny
-
Cielęcina rozmaitości
300 g -
Cielęcina po tajsku
250 g
Dania z wołowiny
Dania z wołowiny
-
Wołowina w sosie curry
300 g -
Wołowina z brokułami
300 g -
Wołowina w sosie pikantnym
300 g
Dania z ryżu i makaronu
Dania z ryżu i makaronu
-
Makaron ryżowy z kurczakiem
400 g -
Makaron smażony z kurczakiem
400 g -
Makaron smażony z krewetkami
400 g -
Makaron ryżowy z wołowiną
400 g -
Makaron sojowy rozmaitości
400 g -
Szef kuchni poleca
Ryż smażony z krewetkami
400 g -
Ryż smażony rozmaitości
400 g -
Ryż smażony z łososiem
400 g -
Makaron sojowy z owocami morza
400 g -
Ryż smażony z kurczakiem
Dania z ryby
Dania z ryby
-
Szef kuchni poleca
Łosoś a la “Mekong
250 g -
Łosoś smażony po Azjatycku na gorącym półmisku
250 g -
Pstrąg z rożna
300 g -
Dorada po Tajsku
350 g -
Ryba w sosie kwaśno pikantnym
Owoce morza i żabie udka
Owoce morza i żabie udka
-
Kalmary z warzywami
250 g -
Kalmary panierowane po tajsku
250 g -
Owoce morza “Mekong”
250 g -
Krewetki duże na maśle 10 szt
8 szt -
Szef kuchni poleca
Krewetki z rożna na gorącym półmisku 10. szt
8 szt. -
Żabie udka w cieście Mekong
250 g -
Krewetki duże w cieście sezamowym. 8. szt.
8 szt.
Dania z tofu
Dania z tofu
-
Tofu panierowane po Tajsku
250 g -
Tofu w sosie pomidorowym
250 g -
Makaron sojowy smażony z tofu i warzywami
400 g
Desery
Desery
-
Ananas w cieście
150 g -
Banan w cieście z sosem czekoladowym
150 g
Dodatki
Dodatki
-
Sos słodko-kwaśny
100 ml -
Sos kwaśno-pikantny
100 ml -
Sos chili
100 ml -
Nowość
Ryż biały
180 g -
Ryż żółty
180 g -
Frytki
180 g -
Szef kuchni poleca
Sos rybny
100 ml -
Surówka orientalna
180 g -
Sos rybny z chili i czosnkiem
100 ml -
Makaron sojowy
180 g -
Makaron ryżowy
180 g
Zestawy
Zestawy
-
Zestaw 1
Groszek po Azjatycku
Kurczak po wietnamsku
Kalmary po Tajsku
Wołowina w sosie pikantnym -
Zestaw 2
Filet z kurczaka po tajsku
Brokuły w sosie czosnkowym
Łosoś ala Mekong
Żeberka po wietnamsku